Golfravintolamme Ruodun uusi ravintolapäällikkö Rauni Järvinen toivottaa niin omat kuin vieraatkin klubille syömään, juomaan ja viihtymään – tai vaikkapa kokoustamaan ja saunomaan.
– Olemme uudistaneet ravintolan entistä viihtyisämmäksi. Arkisin tarjoamme lounasta buffet-pöydästä, tarjolla on myös herkkuja a’la Carte -listalta. Monipuolisen juomavalikoiman takaavat A-oikeudet, kertoo 40 vuotta ravintola-alalla eri tehtävissä toiminut Järvinen.
Ruodun kulinaarisista nautinnoista vastaa kokki Tomi Koskenniska. Hänkin on pitkän linjan ammattilainen ja tunnetaan Tampereella Tom & Crill -ravintoloistaan.
Lounaan ja a’la Carten ohella Ruodussa on tarjolla päivittäin myös kahvia, teetä, virvokkeita, leivonnaisia ja pientä suolaista.
Ruotulan klubitalolla on uudistettu myös kokoustiloja. Kabinetti Bunkkerissa on tilat 10 henkilölle, joten tila sopii niin kokouksiin kuin vaikkapa pieniin yksityisjuhliin.
Myös saunaillat onnistuvat klubilla, sillä talossa on kaksi saunaa ja takkahuone. Saunaillan yhteyteen voi tilata ruokaa ja virvokkeita.
– Räätälöimme ruuat asiakkaan toiveen mukaan mahdollisuuksiemme puitteissa. Tervetuloa viihtymään, toivottaa Järvinen.

Lisätietoja:
Rauni Järvinen
Ravintolapäällikkö
0405744088
rauni.jarvinen@tammer-golf.fi